Ontspanning

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap en de bevalling is ontspanning de 'key' voor een aangenaam verloop. Tijdens een moment van ontspanning ontstaat de ruimte om tot rust te komen, te voelen waar spanning zit, bewust te worden van de ademhaling en contact te maken met het wondertje in je buik.

Verbinding
Ruimte voor jezelf en voor je kindje tijdens een heerlijke ontspanningsmassage kan als een verdieping zijn voor de verbinding tussen jullie twee. Meer verbinding met je kindje geeft je het nodige vertrouwen om het geboorteproces in te gaan.

Lichaam en geest

Met specifieke (etherische) oliën komen zowel lichaam als geest tot rust. Bepaalde oliën werken krachtig in op de geest, waardoor je ook op dieper niveau dan puur fysiek het effect van de massage kunt ervaren Ook kan een massage tijdens de zwangerschap ervoor zorgen dat bepaalde lichamelijke klachten verdwijnen. Tevens komt het de nachtrust vaak ten goede!

Duur en kosten

Een volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 90 minuten, inclusief een korte intake met vragen over gezondheid en eventuele klachten. Deze kost 85 euro.
Lees meer...
Designed by Shiva Eyes
Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief

Volg Ons

Vraag het direct

louise@vruchtbaar.org
th-largeclosearrow-circle-o-downphone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram