Samenwerken

Vaste structuur

07/01/2018
De hele dag buiten Zijn: struinen, ontdekken, spelen, zingen, dromen, eten maken, leren, fantaseren, samenwerken, muziek maken, delen... en vooral gewoon Zijn.

Ons bosschooltje bestaat uit een grote tipi en veel Buiten (Voedselbos in Opbloei). Elke dag verloopt volgens een vaste basisstructuur met de seizoenen mee.
Wilde lunch

Earth Skills

03/15/2018
beginnen elke dag met een deelcirkel: voor eenieder een moment om in woorden of stilte te delen. Dan is er een (vrijvlijvende) groepsactiviteit waarin het ontwikkelen van earth skills (van vuur maken tot shelters bouwen, van eco bouwen tot natuurlijk materiaal onderzoek) centraal staat.

Samen bereiden we een wilde lunch met zelfgebakken brood, groene smoothies en soep van boven het vuur. Uiteraard 100% bio.

Na de lunch is er dan ruimte voor vrij spel, een knutsel of voor verdieping van de ochtendactiviteit en we sluiten de dag af met een cirkelmoment en een verhaal of spel.
nieuwsgierig? 

Bel gerust
natuurlijk

Levensgeluk

04/09/2018
Als rode draad door de dag verweven wij onze inzichten en skills op gebied van natuurlijk levensgeluk. Waarbij ecologie, holisme, intrinsieke motivatie en het individu centraal staan. En dit alles voorzien van een sjamanistisch tintje!

Onze voorzieningen zijn basic, doch weldoordacht en vriendelijk voor moeder aarde: met spaarzaam gebruik van drinkwater en gebruik van humanure composttoiletten. Energie komt van de zon en onszelf.

Voor meer informatie over het deelnemen aan het Bosschooltje, klik hier
Bosschooltje De Vurige Vos
phone-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram